Enzymel Intensive 35 zubní pasta antimikrob.75ml
Podpořte důkladnou hygienu a regeneraci svých úst. Patentovanou směsí enzymů a antiseptika chlorhexidinu v antimikrobiální zubní pastě ENZYMEL Intensive 35 docílíte intenzivní a zároveň šetrnou cílenou hygienu při zánětlivých stavech a zabráníte komplikacím souvisejícím s bakteriální infekcí. Zubní pasta je šetrná k citlivým dásním – neobsahuje SLS, titanovou bělobu, barviva, alkohol ani adstringentní látky. Obsahuje fluorid, má nízkou abrazivitu a jemnou mátovou příchuť.
Patentovaná směs v řadě ENZYMEL Intensive 35 omezuje bakteriální růst 4x účinněji než samotný chlorhexidin. Enzymy štěpí ochranné obaly mikrobů, proto jsme mohli koncentraci chlorhexidinu snížit na 0,035 % a zachovat přitom široké antimikrobiální spektrum. Při tak nízké koncentraci nedochází k zabarvení skloviny či ztrátě chuti ani při 8týdenním používání.
Kdy sáhnout po zubní pastě ENZYMEL Intensive 35:
- Při chronických a opakujících se zánětech v dutině ústní způsobených mikrobiální infekcí.
- U pooperačních a poimplantačních stavů, kde hrozí infekční komplikace.
- Při dalších stavech provázených krvácením dásní a otokem.
- Balení obsahuje 75 ml.
Dávkování a způsob užití
Antimikrobiální zubní pastu ENZYMEL Intensive 35 používejte minimálně 2x denně, nejlépe po každém jídle nebo pití sladkého nápoje, kávy i čaje. Ústa před čištěním důkladně vypláchněte vodou. Na navlhčený kartáček vytlačte 15–20 mm zubní pasty a čistěte nejméně 3 minuty. Pro optimální stav dásní a sliznic používejte zubní pastu i po odeznění obtíží. Správnou techniku čištění zubů konzultujte se svou zubní hygienistkou či zubním lékařem.
Složení
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Trypsin, Chymotrypsin, Bromelain, Gellan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Saccharinate, Sodium Monofluorophosphate, Menthol, Mentha Piperita, Mentha Spicata, Anethole, Chlorhexidine Digluconate.
Upozornění
Výrobek není určen pro děti.
Kategorie: | NOVINKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Značka: | Wald Pharmaceuticals s.r.o |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.