Designová kolekce Nobby SPORTY

Představujeme novou kolekci postrojů SPORTY od značky Nobby: Komfort, styl a bezpečnost v jednom!

nobby-sporty

Značka Nobby přináší na trh novou kolekci designových postrojů pro psy pod názvem SPORTY.

Tyto postroje typu „Y“ se vyznačují nejen moderním retro vzhledem, ale také vysokou funkčností a maximálním komfortem pro vašeho čtyřnohého přítele.  


Ergonomický a nevšední design

Postroj Sporty od Nobby je navržen s ohledem na ergonomii a pohodlí. Díky svému „Y“ tvaru je postroj obzvláště vhodný pro psy, kteří jsou aktivní a rádi tahají. Tlak je totiž rovnoměrně rozložen na hrudní kost, čímž se zamezuje nepříjemnému tlaku na krk. Tento typ postroje také zajišťuje, že ramenní popruhy bezpečně obcházejí ramena a lopatky, což poskytuje psovi volnost pohybu a pohodlí při každém kroku.

52054-01_5

Individuální přizpůsobení

Jednou z hlavních předností postroje Sporty je jeho čtyřnásobná nastavitelnost. Díky tomu lze postroj přizpůsobit tvaru těla jakéhokoli psa, a to od štěněte až po dospělého psa. Postroj se tak stává univerzálním pomocníkem, který roste s vaším psem a zajišťuje mu komfort v každé fázi jeho života.

52054-01_4

Funkční prvky pro maximální kontrolu a bezpečnost

Postroj Sporty je vybaven dvěma D-kroužky – na zádech a na hrudi. Tento dodatečný D-kroužek na hrudi je ideální pro psy, kteří ještě nemají nacvičené chování na vodítku a mají tendenci tahat. Tento prvek vám poskytuje lepší kontrolu nad psem a zvyšuje vaši jistotu při každodenních procházkách.

Pro zajištění bezpečnosti za šera nebo ve tmě je postroj vybaven reflexními proužky, které zvyšují viditelnost vašeho psa. Nejen že bude váš pes vypadat stylově, ale bude také dobře viditelný pro okolí.

52054-01_3

Styl a kvalita v každém detailu

Kromě funkčních prvků je postroj Sporty navržen s důrazem na styl a kvalitu. Kovové doplňky v retro vzhledu a kožená rukojeť dodávají postroji elegantní vzhled. Postroj je dostupný ve třech barvách – béžové, červené a modré – a ve třech velikostech (S-M, K, L), takže si můžete vybrat ten, který nejlépe ladí s osobností vašeho psa.

IMG_8054

Jak vybrat vhodnou velikost?

Velikost S-M

Velikost M

Velikost L

Dostupné barvy postroje Nobby Sporty

76515-1

76524-1

76533-1

Perfektní v kombinace s vodítkem SPORTY

Postroj Sporty můžete skvěle doplnit vodítkem ze stejné kolekce, čímž vytvoříte harmonický a stylový celek, který vás bude provázet na všech vašich dobrodružstvích.

Na výběr máte z červené, modré nebo béžové

52053-01

52053-06

52053-36

 

 

Závěr

Kolekce postrojů Sporty od značky Nobby je ideální volbou pro každého majitele psa, který hledá kombinaci komfortu, funkčnosti a stylu. Díky svému ergonomickému designu, možnostem individuálního nastavení a stylovým detailům se postroj stává nejen praktickým, ale i módním doplňkem vašeho psa.

Nečekejte a dopřejte svému psovi ten nejlepší komfort s novou kolekcí Sporty od Nobby!

IMG_8081